Publicitat
Ciutat

S’amplien els col·lectius cridats a rebre la quarta dosi contra la Covid

Vacuna contra la Covid-19 de Pfizer-BioNtech / VICTÒRIA ROVIRA

Majors de 60, embarassades i grups de risc podran rebre la vacuna a mitjans d’octubre

Els majors de 60 anys, les dones embarassades i les persones amb immunosupressió, problemes de salut crònics i altres factors de risc podran rebre la quarta dosi de la vacuna de la covid-19 a partir de mitjans de mes, simultàniament amb la de la grip.

Aquests col·lectius podran demanar cita a partir del 10 d’octubre a La Meva Salut, a Cita Salut o al centre d’atenció primària i començaran a rebre els vaccins a partir del dia 17 aproximadament. També es protegiran les persones que poden transmetre les malalties a persones d’alt risc, com són cuidadores o convivents. A més, es vacunaran els col·lectius essencials, en aquest cas només de la grip.

La previsió de Salut és acabar aquesta campanya de vacunació el 30 de novembre.

Publicitat
Comentaris
To Top