Publicitat
ESPORTS

Joan Reixach es retira de la cursa a la presidència del CN Sabadell

Joan Reixach, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

El precandidat a les eleccions del Club Natació Sabadell, Joan Reixach, ha anunciat aquest dimecres al vespre que abandona la cursa a la presidència de l’entitat centenària. L’empresari sabadellenc ha decidit fer un pas al costat a només 48 hores de l’entrega dels 829 avals necessaris per convertir-se en candidat davant la impossibilitat d’aconseguir el suport necessari per superar el tall.

Tot i veure’s obligat a prendre aquesta decisió, Reixach ha volgut recordar que “la precandidatura de Fem un club millor aportava un equip amb gent nova amb noves idees, alta formació, experiència i èxits demostrables al món de l’empresa i l’esport per poder gestionar de forma moderna i amb garanties una entitat com el Club Natació Sabadell. Érem també un relleu generacional, amb un equip de joves professionals i esportistes per sota dels trenta-cinc anys”.

Així mateix, l’empresari sabadellenc ha detallat que la precandidatura que encapçalava oferia “millorar serveis i instal·lacions, acords estratègics de gran benefici i innovació per l’entitat, patrocinis, un pla director de futur, coneixements en totes les àrees de gestió i esport, modernització tecnològica, una cartera de bons contactes i una direcció de treball professional, executiva i adaptada als nostres temps”. Aquest anunci, però, en cap cas és un adeu. I és que l’emprenedor ha anunciat que “en els pròxims dies farem un resum de conclusions del procés viscut”.

Amb Joan Reixach fora de la cursa per ser el nou president del Club Natació Sabadell, la presidència de l’entitat recaurà en mans de Claudi Martí o Antonio Ortiz, dos precandidats que tindrien els avals necessaris per passar a ser formalment candidats.

Publicitat
Comentaris
To Top