Ciutat

Detingut per robar-li la bossa de mà a una dona al bell mig del carrer

La Policia Municipal de Sabadell han detingut aquest dijous al migdia un home per intentar robar-li d’una estrebada la bossa de mà a una dona al bell mig del carrer. El presumpte lladre ha intentat escapar en primera instància dels agents, que l’han perseguit un cop han tingut constància dels fets. Tanmateix, les forces de l’ordre l’han aconseguit retenir i se l’han endut dins de l’Ajuntament. Un cop allà, han realitzat diligències judicials.

Imatge de les dues unitats de Policia Municipal que han participat en l’actuació / D.S.

Els fets han tingut lloc a la plaça de Sant Roc al voltant de les 15 hores, just davant de l’edifici consistorial. En l’actuació han intervingut dues unitats de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top