Ciutat

Afectacions al trànsit aquesta setmana a Sabadell

Les tasques de millora en la via pública obligaran a modificar la circulació de vehicles en alguns trams

La mobilitat es veurà afectada aquesta setmana a Sabadell per diverses tasques de millora en algunes zones de la via pública a la ciutat. Això obligarà a modificar la circulació de vehicles en alguns trams i carrers, impactant directament en el trànsit.

Diferents cruïlles de Sol i Padrís experimentaran al llarg d’aquesta setmana tasques de millora per neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram, que s’allargaran entre les 2 del migdia i les 21 hores. Al matí, en canvi, les modificacions puntuals del trànsit arribaran a diferents cruïlles d’Espronceda-Campoamor, de 7 a 14 hores, també per neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram.

Comentaris
To Top