Publicitat
Diners

Gabarró instal·la plaques fotovoltaiques i renova la flota de vehicles amb cotxes híbrids

Gabarró Hermanos

L’empresa d’origen sabadellenc va facturar l’any 2021 55 milions d’euros, una xifra que la companyia espera incrementar en tancar el 2022

Imatge de la nova flota de vehicles híbrids que ha adquirit l’empresa d’origen sabadellenc / CEDIDA

L’empresa familiar d’origen sabadellenc Gabarró Hermanos, ara amb seu a Polinyà, ha dut a terme diferents accions corporatives per reafirmar el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. La companyia, dedicada al sector de la fusta, ha renovat la seva flota de vehicles comercials amb cotxes híbrids, ha instal·lat plaques fotovoltaiques en les seves instal·lacions i està fent créixer la seva aposta pels productes d’economia circular i sostenibles.

Arran de la seva política basada en la sostenibilitat, Gabarró Hermanos, que forma part de la Asociación Española del Comercio e Industria de la Madera, disposa d’una certificació Codi de Bones Pràctiques Mediambientals, que reflecteixen el seu compromís amb la gestió sostenible dels boscos.

A més, aquest any l’empresa d’origen sabadellenc ha formalitzat la seva entrada a l’organització privada, sense ànim de lucre, Fundació Empresa y Clima, que treballa per al lideratge i compromís empresarial en la lluita pel canvi climàtic.

Gabarró Hermanos va facturar l’any 2021 55 milions d’euros, una xifra que la companyia espera incrementar en tancar el 2022.

Ramon Gabarró: “Ens hauríem quedat si Sabadell hagués tingut sòl industrial i millors comunicacions”

Publicitat
Comentaris
To Top