Ciutat

El Dia Internacional de les Dones del 2023 a Sabadell busca cartell

Enguany, la temàtica escollida són les dones i l’esport

El concurs per triar el cartell del Dia Internacional de les Dones del 2023 a Sabadell ja està en marxa. Com altres anys, la imatge guanyadora s’utilitzarà per a la difusió de totes les activitats organitzades a la ciutat al voltant d’aquesta commemoració, el pròxim 8 de març.

Enguany la temàtica escollida són les dones i l’esport, i l’objectiu és posar el focus en les aportacions de les dones al món de l’esport, reivindicar el dret a la plena igualtat d’oportunitats i continuar sensibilitzant per erradicar les conductes sexistes també en aquest àmbit.

Les bases del concurs

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, compta amb un primer premi de 800 euros i un segon premi de 300 euros. Hi poden participar totes les persones majors d’edat, sigui quin sigui del lloc de residència, i han d’enviar les seves propostes abans del 13 de gener del 2023.

Es poden presentar un màxim de dos cartells per persona, i es pot fer de forma presencial en un dels registres de l’Ajuntament de Sabadell, per correu administratiu o certificat, o bé de forma telemàtica a través de la seu electrònica. Les obres presentades poden ser de tècnica o estil lliure (sigui dibuix, pintura, còmic…), han de ser originals i inèdites, i en format vertical.

Comentaris
To Top