Publicitat
ESPORTS

Atractiu derbi Mercantil-Sabadell B a Lliga Nacional juvenil

El Mercantil es vol fer fort al seu camp d'Arrahona-Merinals / Ll. Franco

La Lliga Nacional juvenil ofereix un al·licient especial aquesta temporada amb el duel de rivalitat sabadellenca. El Municipal d’Arrahona-Merinals-Joan Murtró serà l’escenari aquest diumenge (16.30 hores) del primer derbi a la Lliga Nacional juvenil. CE Mercantil i Sabadell B es troben a la part alta de la classificació i separats per només un punt, fet que afegeix picant a un partit que ja sol ser molt competit.

Els mercantilistes, entrenats per Marc Xala, estan invictes. Amb dos empats i dues victòries se situen a la tercera posició de la taula, a un punt del lideratge. “Arribem amb molt bones sensacions, tot i que podríem haver sumat algun punt més. Patim algunes baixes, però la nostra plantilla és molt competitiva i tenim recanvis de sobres”, afirma el tècnic.

L’efectivitat serà clau

Per la seva banda, el juvenil ‘B’ del Centre d’Esports va sumar, dissabte passat, la seva segona victòria de la temporada golejant al Cerdanyola a Olímpia (4-1). Els de Conrad Garcia sumen 7 punts i ocupen la setena posició, havent perdut només davant del Barça. L’entrenador arlequinat resta pressió als seus. “Nosaltres tenim l’objectiu de salvar la categoria, els que tenen la pressió d’estar a dalt són ells. Venim amb molt bones sensacions, especialment després de l’últim partit, i anirem a fer el nostre joc amb valentia i a buscar els tres punts”.

La clau del partit estarà en l’efectivitat i la contundència a les àrees en un enfrontament que es preveu molt igualat. No obstant això, un derbi és diferent i així ho han recalcat ambdós entrenadors. “Tenim moltes ganes de jugar el partit, un derbi és especial i l’hem d’afrontar amb les màximes garanties competitives per estar a l’altura”, diu Marc Xala. El míster arlequinat també destaca la importància del duel més enllà dels tres punts: “Els dos equips tenim moltes ganes de jugar i guanyar aquest partit, al final és un derbi i aconseguir els tres punts et dona també un cop de moral important”.

A la Divisió d’Honor, el conjunt arlequinat, després de la balsàmica victòria a Ses Illes davant el Constància (0-2), rep al Gimnàstic de Tarragona a Olímpia demà a les 16 hores en un duel que es preveu molt igualat. El conjunt de Nomen vol fer un pas endavant i deixar enrere la irregularitat d’aquest inici de temporada.

Publicitat
Comentaris
To Top