ESPORTS

El tennis taula del Club Natació Sabadell a escena

Tennis Taula presentació
Els 15 equips que integren la secció del Club Natació / CEDIDA

Posada de llarg. La secció de tennis taula del Club Natació Sabadell va celebrar la presentació oficial dels 15 equips de competició per aquesta temporada 2022/23 a les instal·lacions de Can Llong, amb la presència del president de la Federació Catalana, Agustí Masip. Enguany la representació del Club és el sènior de Primera Nacional, dos equips a Segona Nacional, Tercera, Preferent, Primera Territorial, Segona Territorial i Tercera Territorial A més tres conjunts a Tercera Territorial B, Copa Catalana femenina i veterans.

L’acte va servir per confirmar l’energia d’aquesta secció tot i perdre la plaça de Divisió d’Honor la passada temporada. Això ha provocat una renovació total de l’equip, amb les baixes d’Ivan Ruiz o Dani González. Ara mana la gent de casa, representada per Marc Ferruz i el jove Luca Khidasheli, encara en edat infantil. Precisament aquest cap de setmana van aconseguir la segona victòria de la temporada a Primera Nacional, un contundent 5-1 davant el Fuenlabrada Team. Només va perdre el veterà Pere Weisz en un disputat partit decidit en el cinquè set, davant Jon Uribarri. El mateix Pere Weisz, Marc Ferruz (2) i Luca (2) van imposar-se amb autoritat en la resta de duels. El Club s’apropa a la zona alta de la taula.

Doble derbi

El pròxim diumenge, 30 d’octubre, es viurà per primera vegada a la història un doble derbi sabadellenc entre el Club Falcons i el Club Natació Sabadell: el primer equip falconista jugarà contra el tercer equip nedador a Primera Nacional; el segon falconista davant el quart nedador a Tercera Nacional. D’altra banda, a Preferent el tercer de Falcons jugarà contra el cinquè del Club. Cal destacar a les files del sènior de Club Falcons de Marc Clotet, exjugador de Superdivisió i Divisió d’Honor i que ara fa les funcions d’entrenador-jugador.

En l’àmbit esportiu és molt interessant aquest sistema federatiu que intenta que coincideixin en un cap de setmana enfrontaments entre els mateixos clubs d’una ciutat. Això és el que succeirà aquest diumenge a partir de les 10 hores a les instal·lacions del Club Falcons a Can Balsach. Una cita força atractiva.

Publicitat
Comentaris
To Top