Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Sabadell encara el cap de setmana amb l’agenda plena d’activitats

Sabadell encara el cap de setmana amb l’agenda plena d’activitats. L’actualitat en les darreres hores ha vingut marcada per la plantació dels arbres al nou Passeig o els preparatius per la castanyada.

El verd comença a poc a poc a guanyar terreny al nou Passeig de la plaça Major. Aquest dijous, tothom qui passejava a primera hora per la zona del centre va poder veure els arbres, de grans dimensions, esperant a l’indret per començar la plantació.

VÍDEO | Comença la plantació d’arbres al nou Passeig

La xarxa de vigilància de la Covid-19 ha detectat una forta circulació del virus a les aigües residuals de Sabadell a la depuradora de Sant Pau de Riu-sec. Una tendència que va a l’alça a la nostra ciutat, i també a la resta de Catalunya: el 44% de les depuradores del país detecten un índex elevat del virus.

Alta presència de Covid-19 a les aigües residuals de Sabadell

Sabadell perd un dels seus establiments d’hostaleria amb més història: el Cafè Rambla tanca després de 35 anys d’activitat. Aquesta setmana ha acollit els últims clients, però des de dimecres ja ha abaixat la persiana. Els seus propietaris asseguren que es tracta del bar més antic de la Rambla.

Tanca el Cafè Rambla després de 35 anys d’activitat

Un gran desplegament de càmeres, actors, personal, camions, carpes, roba i tanques va sorprendre els sabadellencs que passejaven pel carrer Tres Creus, aquest dijous al migdia. S’hi està preparant el rodatge de la nova sèrie que TV3 estrenarà a principis de 2023, Bojos per Molière. Algunes de les escenes de la producció es graven aquests dies a Sabadell, d’on precisament és el creador de la sèrie, el guionista Héctor Lozano.

Graven a Sabadell la nova sèrie de TV3, ‘Bojos per Molière’: FOTOS

La manca d’inversió a l’institut Ribot i Serra és evident: no només per l’estat deplorable de la façana, que cau a trossos, sinó per la mala salut del centre també de portes endins.

La façana de l’IES Ribot i Serra augura els problemes portes endins

Comentaris
To Top