Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Ens plantem a mitja setmana després d’un pont ple de celebracions i festa

Ens plantem a mitja setmana després d’un pont ple de celebracions i festa. Pels que hagin desconnectar de l’actualitat, fem un repàs de les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell.

Com cada 1 de novembre, el cementiri de Sabadell va viure una jornada d’homenatge i record. Seguint la tradició de Tots Sants, aquest dimarts nombroses famílies es van desplaçar fins a la carretera Antiga de Caldes per fer les ofrenes florals als ésser estimats que reposen a la necròpolis de la ciutat.

FOTOS | Jornada de records i homenatges al cementiri de Sabadell

Segons el calendari previst, aquesta setmana es portarà a terme la segona fase de la plantació d’arbres al Passeig després que fa set dies es poguessin veure a l’indret els primers arbres. Les tasques durant els dies 2, 3 i 4 de novembre obligaran a tallar el trànsit pel Passeig i desviar els autobusos entre aquest dimecres i el divendres.

Afectacions al trànsit del Passeig per la plantació dels arbres

Entrevistem a Joan Cuevas, Director General d’Innovació Educativa, Digitalització i Currículum, per a conèixer a fons com és i com afecta la revolució digital a les aules. Destaca que “en el futur tindrem reptes, i la tecnologia a les aules ens ha d’ajudar a resoldre’ls”.

Joan Cuevas: “En el futur tindrem reptes, i la tecnologia a les aules ens ha d’ajudar a resoldre’ls”

Com ve sent habitual, més enllà de les sardanes clàssiques, els assistents de l’Aplec de la Castanyada 2022 celebrat a Sabadell van poder gaudir de la versió sardanista del Despechá, una de les cançons del moment, èxit aquest estiu interpretat per la cantant catalana Rosalia.

VÍDEO: La versió sardanista del ‘Despechá’ triomfa a Sabadell

Sharonne, nom artístic de Cristóbal Garrido, nascut a Sabadell l’any 1976, busca representar Espanya a Eurovisió. La drag-queen sabadellenca espera ser protagonista a la cita eurovisiva del 2023 després de guanyar la segona temporada del programa Drag Race Espanya. Et presentem un perfil de l’artista.

Qui és Sharonne? La ‘drag-queen’ sabadellenca, a la cursa per anar a Eurovisió

Comentaris
To Top