Publicitat
Ciutat

Les ratxes de vent a Sabadell poden superar els 50 km/h aquest divendres

Les temperatues no superaran els 18 graus

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís de situació meteorològica de perill per forta intensitat de vent aquest divendres a Sabadell. Les ratxes poden superar els 50 km/h a la comarca. En altres punts al voltant del Vallès Occidental, el vent pot arribar als 20 m/s, equivalent a 72 km/h, en alguns punts del territori català.

El vent serà protagonista durant tot el dia a Catalunya, especialment a partir del migdia. Es demana extremar les precaucions davant aquest episodi de temps. A Sabadell, les temperatues no superaran els 18 graus, a les portes d’un cap de setmana en què el sol tornarà a governar la ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top