Publicitat
Vallès

L’avinguda de la Ribera de Montcada es convertirà en un parc fluvial

L’avinguda de la Ribera de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) es convertirà en un parc fluvial. Els treballs s’allargaran 10 mesos i mig, i tindran un pressupost de 2,7 milions d’euros, finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Ajuntament de Montcada i Reixac i els fons FEDER.

Les obres han començat aquesta setmana i reforçaran aquest eix com a passeig fluvial, millorant la relació de la ciutadania amb el riu Besòs. Els treballs aportaran valor a les cruïlles ja existents, generaran un mirador al riu i un carril bici segregat, a més d’aportar vegetació i arbrat. Les voreres quedaran segregades, mentre que la calçada quedarà a menor alçada per millorar la seguretat i el confort dels vianants.

Publicitat
Comentaris
To Top