Ciutat

Beor Bakery Equipment planta 150 arbres per celebrar el seu 15è aniversari

plantada beor bakery
Treballadors de l'empresa i famílies han col·laborat a la plantada d'arbres / Victor Castillo

Protegir la natura i l’ecosistema són aspectes cada vegada més importants en la nostra societat. Els efectes del canvi climàtic són evidents i, això ha generat que tan col·lectius com empreses hagin decidit actuar. Una d’elles és la sabadellenca Beor Bakery Equipment.

Per fer-ho ha decidit plantar 150 arbres als terrenys del Parc Agrari. “Hem decidit celebrar l’aniversari de l’empresa plantant un arbre per cada màquina que hem venut aquests anys, és com un petit acte per compensar les emissions de CO2 que hem generat durant aquest temps”, ha explicat el seu conseller delegat, Eugeni Beorlegui. “Creiem que és una bona manera de retornar a la terra tot el que ens dona”, ha afegit.

Des de Beor també han assegurat que confien a donar continuïtat a la plantació d’arbres, acció que esperen que motivi a altres empreses de la ciutat a realitzar més accions en suport al medi ambient.

plantada beor bakery

/ Victor Castillo

plantada beor bakery

/ Victor Castillo

Comentaris
To Top