Publicitat
ESPORTS

Els sèniors del Club Natació Sabadell de vòlei cauen sense pal·liatius

L'equip de Roberto Pozzato va guanyar un set al líder / CEDIDA (CNS)

Afrontaven sortides complicades i els dos conjunts sèniors del Club Natació Sabadell han patit derrotes sense pal·liatius en aquesta jornada. El masculí de SuperLliga2 va caure a Castelló davant el líder intractable L’Illa Grau (3-1) en un partit dominat clarament pels locals. Amb una bona recepció i excel·lents accions d’atac, l’Illa va encarrilar el primer set amb un 7-3 que es convertiria en un 17-8. La reacció nedadora no va ser suficient (25-16).

Va haver-hi més equilibri en el segon set fins al 12-11. A partir d’aquí, el líder va aprofitar el punt d’imprecisió sabadellenca per sentenciar amb un nou 25-16. La millor versió dels homes de Roberto Pozzato arribaria en el tercer set amb una actuació coral força completa (22-25). En el quart, l’Illa Grau va recuperar la seva solidesa i amb un 4-0 i 12-5 de sortida va encarrilar el punt definitiu (25-20) per guanyar el partit.

Tampoc l’equip femení de Primera Nacional va tenir opcions. A la pista del potent CV Barcelona, les jugadores de Xavi Perales van encaixar un contundent 3-0, amb parcials de 25-18, 25-19 i 25-17. En els tres sets van posar-hi molt d’esforç i intensitat, però va ser insuficient davant un rival molt superior en recepció i atac. Tocarà reaccionar la pròxima jornada a Les Naus.

Publicitat
Comentaris
To Top