Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

El patrimoni sabadellenc és protagonista d’algunes de les informacions més importants de les últimes hores a la ciutat. Repassem el més destacat d’aquest dimarts a Sabadell.

Sabadell cedirà 4 milions d’euros a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè pugui rehabilitar l’Artèxtil com a seu de la nova escola d’infermeria.

Sabadell cedeix 4 milions d’euros a la UAB per habilitar l’escola d’infermeria a l’Artèxtil

La remodelació de l’antiga escola Riu-sec del barri de Gràcia ha topat amb un nou entrebanc per ser rehabilitada com a Oficina d’Entitats i Voluntariat a la plaça de Jean Piaget.

Nou entrebanc per remodelar l’antiga escola Riu-sec

Els mesos d’agost i de setembre s’han tancat sense treballadors afectats per expedients de regulació (ERO) a Sabadell, segons les darreres dades de l’Observatori d’Economia Local del Vapor Llonch. D’aquesta manera, es continua amb la dinàmica de l’any passat.

L’agost i el setembre tanquen sense cap ERO a Sabadell

Després que el debat s’hagi estès en diversos sectors durant les últimes setmanes, finalment l’Ajuntament de Sabadell ha decidit reduir els horaris dels llums de Nadal com a mesura d’estalvi energètic.

Sabadell reduirà una hora els llums de Nadal

L’escriptor Julià Guillamon (Barcelona, 1962) baixarà del Montseny, on viu des de fa dos anys, per venir a la Llar del Llibre de Sabadell a presentar Les hores noves (Editorial Anagrama). L’obra retrata “el paisatge essencial, natural i social”, precisament, de l’indret que és ara casa seva.

Julià Guillamon: “Entre Barcelona i Arbúcies, tenia una vida molt bipolar”

Comentaris
To Top