Ciutat

Les notícies més destacades del dimecres a Sabadell

Arribem a mitja setmana laboral amb l’actualitat farcida de notícies a Sabadell. El ple de novembre celebrat aquest dimarts a la tarda deixa algunes informacions destacades.

El ple municipal ha aprovat aquest dimarts cedir 4 milions d’euros a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè rehabiliti l’Artèxtil i hi obri l’escola d’infermeria. Aquest es preveu que sigui el primer pas del futur Campus Urbà de Ciències de la Vida i de la Salut. L’oposició qüestiona que l’Artèxtil sigui el lloc idoni per ubicar l’escola d’infermeria.

L’oposició qüestiona que l’Artèxtil sigui el lloc idoni per ubicar l’escola d’infermeria

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) ha participat en l’estudi internacional més important que s’ha dut a terme fins ara per saber quina és la millor manera de preparar la pell abans d’una cirurgia de fractura oberta i així disminuir les infeccions.

Un estudi del Taulí determina quina és la millor solució per preparar la pell abans d’una cirurgia

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha fet una nova defensa aferrissada de la construcció de la ronda Nord entre Sabadell i Terrassa durant el ple municipal de novembre. En el debat sobre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que ha quedat aprovat, Farrés va insistir a ERC perquè desencalli aquest projecte, ja que té el control de la conselleria de Territori de la Generalitat, a mans del sabadellenc Juli Fernàndez.

Farrés insisteix a ERC: “Els demano ajuda per fer la ronda Nord”

La presentació pública de les activitats de Nadal es retransmetrà en directe per streaming aquest dimecres 9 de novembre a partir de les 19 de la tarda. L’acte es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i de l’Instagram municipal.

La presentació de les activitats de Nadal a Sabadell, en directe

Problemes de mobilitat a la línia R4 de Rodalies Renfe des de primera hora d’aquest dimecres. Segons ha anunciat la companyia ferroviària a través d’una piulada, hi ha afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d’una incidència a les instal·lacions entre Montcada Bifurcació i Cerdanyola.

Una incidència a Rodalies provoca retards a l’R4

Comentaris
To Top