Ciutat

Joan Mena: “Sabadell necessita que s’apovin els pressupostos generals”

Joan Mena En Comú Podem Sabadell / V.R.

El candidat de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, ha reclamat al PSC de Sabadell suport en les demandes a l’Estat. Entre elles, que la llei d’habitatge incorpori la regulació dels lloguers, un topall per a les hipoteques de tipus variable, descartar el projecte del Quart Cinturó i impulsar el transport públic. “Sabadell necessita que l’Estat i la Generalitat aprovin pressupostos, d’això depèn el benestar de milers de famílies de la ciutat”, ha destacat.

D’altra banda, Mena també ha interpel·lat ERC perquè “surti del seu miratge” i aposti per “arribar a acords polítics que garanteixin uns pressupostos catalans”. També han exigit el blindatge del consultori d’El Poblenou i de la pediatria, l’extensió dels FGC fins a Castellar del Vallès, la reforma dels edificis de Merinals i les residències del Sud i de Can Llong.

Joan Mena, candidat a l’alcaldia de Sabadell i portaveu adjunt a la Comissió de Pressupostos al Congrés, està negociant l’aprovació dels comptes. Mena ha indicat que aquests són uns pressupostos “pensats per protegir la gent davant de la crisi de la inflació que estem vivint”,

Publicitat
Comentaris
To Top