ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell femení remunta i ja és segon (33-28)

Alegria de les gracienques al final del partit després d'enlairar-se al segon lloc / Lluís Franco

Remuntada. Després que la jornada anterior acabés amb la ratxa victoriosa del líder Mislata, l’OAR Gràcia ha ofert una actuació menor davant el Lleida que l’ha fet anar molta estona a remolc en el marcador. No han trigat gens les visitants a obrir forat amb certa comoditat (2-5) davant l’escàs dinamisme de les verd-i-blanques en les possessions, acompanyada alhora de falta d’intensitat i solidesa defensives.

Ll. Franco

A la primera part el Lleida, ordenat darrere i amb combinacions trenades, ha pogut mantenir a distància un Gràcia sense encert ni solucions que ha arribat a estar sis gols per sota (9-15). Només a última hora s’ha tret un xic de sobre la tristor amb els gols de Clàudia Marrugat i Emma Serna (13-16 al descans).

Millora

A la represa, les gracienques han mostrat millora en l’aspecte defensiu amb la qual han plantejat més dificultats al Lleida. En atac, en canvi, imprecisions i pressa s’han anat reproduint i no ha estat fins al minut 13 que el primer avantatge local ha pujat al marcador (21-20). El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de gols que ha establert el 24-24, punt d’inflexió cap a la victòria del Gràcia amb el parcial 3-0 que ha estat decisiu (27-24).

Ll.Franco

El temps mort demanat pel Lleida no ha tingut l’efecte desitjat. Les jugadores de Carol Carmona han sabut mantenir el control i han acabat sumant els dos punts en joc sense patiment final. En el partit per al lideratge del grup, Mislata ha superat La Roca a domicili (26-30) i encapçala la classificació en solitari amb 14 punts, un més que el Gràcia, ara segon classificat.

Comentaris
To Top