Publicitat
Vallès

Retards de més d’una hora a l’R4 per una avaria a Montcada

Quatre línies de Rodalies es veuen afectades aquest dilluns a la tarda amb retards de més d’una hora per una avaria al sistema de senyalització a Montcada Bifurcació. En un principi, a primera hora de la tarda, eren tres, però ja es veuen quatre de perjudicades. Les afectades són l’R3, R4, R7 i R12. Segons han explicat els mateixos serveis de Rodalies, aquest problema obliga els trens a circular en via única fins a Sant Andreu Arenal.

Renfe ha informat que en certes línies provoca retards de 30 minuts, però diversos serveis es veuen afectats amb demores de més d’una hora. Tècnics d’Adif s’estan desplaçant al punt per avaluar i procedir a la reparació d’aquesta avaria. En paral·lel, Renfe està informant a través de tots els seus canals d’informació i atenció al client.

Publicitat
Comentaris
To Top