Ciutat

Smatsa, l’empresa de residus de Sabadell, crea la seva Obra Social

Eugenio Díaz, El director general de Serveis Medi Ambient S.A. (SMATSA) / V.ROVIRA
Eugenio Díaz, El director general d'SMATSA / V.ROVIRA

L’empresa que presta els serveis de neteja viària i recollida de residus a Sabadell, Smatsa ha impulsat un nou projecte, Obra Social Smatsa, per agrupar les diferents col·laboracions que fa amb el teixit sabadellenc: vol impulsar la seva col·laboració amb entitats esportives, culturals i educatives i socials. Anualment, l’empresa destina uns 50.000 euros a l’obra social. “El pressupost surt dels beneficis de l’empresa. I si tot el que arribi de nou, es destinarà al nou projecte”, ha expressat Eugenio Díaz, el director general d’Smatsa.

El president del nou projecte és Ramon Burgués: “Entitats, demaneu: estem oberts a fer costat a tots aquells projectes que poguem, de forma equànime i justa”, ha apuntat.

L’Obra Social Smatsa agrupa tot el conjunt de col·laboracions que ja s’anaven duent a terme per  afavorir a entitats particulars de diversos àmbits. Ara per ara, l’empresa que gestiona el serveis de neteja viària i recollida de residus a la ciutat ja explota la seva vessant solidària amb col·laboracions amb entitats veïnals, clubs esportius, entitats del tercer sector o culturals.

El regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, ha reconegut la implicació privada en projectes de la ciutat: “El nostre suport a les entitats serà de 3,5 milions d’euros, però no n’hi ha prou. I per això és important la col·laboració del sector privat”, diu.

Comentaris
To Top