Ciutat

Es comencen a posar multes per deixar la brossa fora dels contenidors

La higiene és un dels aspectes que marquen la qualitat d’una ciutat. L’Ajuntament de Sabadell ha fet una crida al civisme i demana a la ciutadania que dipositi les escombraries dins dels contenidors per, d’aquesta manera, evitar embrutar la via pública. Així, s’han començat a posar multes per deixar la brossa i les deixalles fora dels contenidors o de les boques de recollida pneumàtica. Els darrers mesos, s’han iniciat més de 70 expedients sancionadors.

Les multes arriben després de diverses campanyes de sensibilització demanant la col·laboració de tothom pel que fa a la gestió i tractament dels residus. L’alcaldessa Marta Farrés ha posat en valor els esforços per mantenir la ciutat neta, assegurant que “volem aconseguir que tothom siguem cívics i tinguem una ciutat que puguem gaudir entre tots”.

Comentaris
To Top