Vallès

La UAB col·labora en un taller sobre la importància de la ciència

Adamed Foundation ha organitzat el primer taller a Espanya ADAMED SmartUP sota el títol “La importància de la ciència en l’era del antropocè. La química i la física com a resposta”, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professors de la Facultat de Ciències de la UAB han impartit a l’auditori del Centre de Recerca Matemàtica (CRM) i en els laboratoris de la Facultat de Ciències, un taller teoricopràctic que ha congregat a prop de 80 estudiants de batxillerat, amb l’objectiu de donar a conèixer com la física i la química poden ser la resposta a l’alt impacte que les activitats humanes han tingut sobre els ecosistemes terrestres.

La jornada l’han inaugurat el Sr. Lluís Alsedà, director del CRM, i el Sr. Jorge Blanco Estevan, Public Affairs Manager de Adamed Laboratoris. També ha comptat amb la participació de Roser Maneja, professora del Departament de Geografia, Neus Puy, Esteve Fàbregas i Francisco Céspedes, professors del Departament de Química, i els investigadors del Departament de Física, Marc Diego i Valentí Rodellas. L’activitat s’emmarca en la 27a Setmana de la Ciència de Catalunya organitzada per la Fundació Catalana per a la revolta i la Innovació (FCRI) i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris
To Top