Publicitat
Oci i cultura

El festival elPetit: art i cultura per a tota la família

el petit
Els infants han estat els grans protagonistes de la jornada / Cedida

Una nova iniciativa del Festival elPetit ha aterrat aquest dissabte a Sabadell. Amb una proposta cultural molt diversa, els jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i el seu amfiteatre han acollit una jornada tallers infantils i una mostra de teatre. Tot en un ambient plenament lúdic i familiar.

el petit

Les diferents activitats han fet gaudir la canalla / Cedida

Teatre mut

En entrar al recinte s’hi ha pogut observar estructures de fusta, del circ contemporani de la companyia Rauxa, i una llarga fila de cotxets. I és que com bé indica el nom del festival, aquest va dedicat als més menuts de la casa. Però el que més ha cridat l’atenció ha estat l’espectacle de dansa i arts escèniques. Al so del piano i el violí dos artistes han captivat al públic assistent. Com a tret característic, cal destacar que ho han fet sense dir cap paraula. Una actuació en mut on ha predominat la gestualitat i la connexió amb el públic.

el petit

L’espectacle escènic ha estat un dels plats principals als jardinets / Cedida

La zona dels tallers també s’ha adaptat com un petit circuit, en el qual la canalla ha pogut fer volar la seva imaginació. Les seves expressions de felicitat i rialles ho han deixat ben clar, l’objectiu de l’activitat s’ha complert sobradament.

VII Encontre Internacional d’Arts

Els actes dels jardinets han estat emmarcats dins el programa del VII Encontre Internacional d’Arts per a la (Primera) Infància, un espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking en el marc del Festival elPetit que s’ha celebrat entre 17 i 20 de novembre. 4 dies on s’han vist, i celebrat, espectacles a laSala, l’Estruch, el Teatre Principal i altres espais de la ciutat. Als actes hi han participat més de 100 professionals de 20 nacionalitats diferents i segons l’organització s’ha obtingut una gran entrada.

Publicitat
Comentaris
To Top