Publicitat
Oci i cultura

FOTOS: Laura Andrés captiva el públic de la Cava Urpí

cava urpi laura andres
Laura Andrés tocant el piano / Victor Castillo

La música minimalista i intimista de Laura Andrés va aterrar a la Cava Urpí, dissabte al vespre, per oferir una vetllada tranquil·la, dolça i harmoniosa. Però també alegre, tal com ho és la sabadellenca. “No és pas música per fer festa, es pot gaudir amb un gintònic, tot relaxant-se i fent volar la imaginació”, va recomanar al públic que seia a la sala, expectant.

La cita va permetre a Andrés presentar al públic de l’Urpí el seu nou disc, Kintsugi, en una sala plena que ja l’ha rebut amb els braços oberts aquesta temporada per gaudir d’un homenatge a Ed Sheeran, amb la violinista Roser Loscos. Va ser fa ben poc, a finals de setembre, però el gran moment en què es troba la pianista sabadellenca instiga a tornar-la a veure.

En aquesta ocasió, el concert, a banda de permetre descobrir Kintsugi, estava orientat a fer un tribut al compositor i pianista Ludovico Einaudi. La popularitat de l’italià i el carisma i l’estima que desperta Andrés a la ciutat va ser un matx perfecte, un reclam per gaudir d’una proposta segura en una sala com la Cava Urpí, on el públic sempre se sent reconfortat.

I per a qui encara no en tingui prou, que s’afanyi, perquè Andrés tornarà a ser a la CavaUrpí i moltes entrades ja han volat. Serà el diumenge 18 de desembre, on juntament amb la cantant i violinista Marina Prades oferiran l’espectacle Els 2 estels de Nadal, un format inèdit a la CavaUrpí.

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

cava urpi laura andres

/ Victor Castillo

Publicitat
Comentaris
To Top