Publicitat
Ciutat

Els Mossos aturen el cotxe fantàstic sabadellenc

Els Mossos d’Esquadra han penjat aquest dilluns una publicació a Instagram d’un control de pas rutinari en què la policia catalana va aturar una rèplica del cotxe fantàstic, el mític vehicle conduït per Michael Knight en la popular sèrie de televisió.

“Fent un control a l’AP-7 hem aturat aquest vehicle que sembla sortit de la sèrie dels anys 80 El cotxe fantàstic. Li hem demanat la documentació però, per decepció nostra, no era ni KITT ni el conduïa Michael Knight”, ha publicat la policia catalana a tall d’anècdota.

La rèplica és propietat de Michael Miralles, un sabadellenc amant del KITT, com es deia el protagonista mecànic de la sèrie. Ell mateix ha compartit la publicació del cos policial, que ha assegurat que la documentació estava en regla. Segons fonts policials, l’escena va tenir lloc el passat 6 de novembre, un diumenge, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra va aturar el vehicle a la sortida 18 de l’AP-7, al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda.

En poques hores, la publicació ha despertat un gran debat a les xarxes, amb més de 250 comentaris de tot tipus. Entre els usuaris, n’hi ha qui criticava la fotografia, mentre altres han defensat les tasques de prevenció dels Mossos d’Esquadra, prenent-se amb humor la fotografia.

El cotxe fantàstic és sabadellenc

Publicitat
Comentaris
To Top