Publicitat
Vallès

Com es valora la vida en el teu municipi? Consulta-ho en aquest mapa

Quina percepció es té de la vida a un municipi? Com es valora la transparència del teu ajuntament? Estan ben considerats els serveis públics a la ciutat? La Diputació de Barcelona ha presentat el Dibaròmetre, una eina per valorar la satisfacció i la opinió dels ciutadans als diferents municipis i ciutats de la província.

El mapa permet consultar de forma interactiva i àgil la percepció ciutadana mitjançant diferents apartats vinculats a les tasques de l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona.

El projecte Dibaròmetre neix per la voluntat de la Diputació de Barcelona de copsar la percepció de la ciutadania de la província de Barcelona sobre el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament, recollint informació rellevant sobre el municipi que pugui ser útil per a la millora de la presa de decisions tant de la Diputació de Barcelona com dels propis ens locals.

Publicitat
Comentaris
To Top