Publicitat
Diners

El Premi David 2022 distingeix els millors estudiants de cicles formatius

Premi David

L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el dijous 1 de desembre a les 19 h a l’Auditori del Centre Metal·lúrgic

Imatge d’arxiu de l’acte de lliurament dels guardons del Premi David de l’any 2019, un curs que no va estar marcat per la Covid / LLUÍS FRANCO

Albert Torres Espin, Elisabeth Carrasco Santos, Rubén Mena Arrabal, Adrián Vílchez Maldonado i Pol Fuertes Jou són els guanyadors del Premi David en la seva 48a edició. David Fundació i el Centre Metal·lúrgic han fet públic aquest dimarts el veredicte del guardó, que distingeix els millors estudiants de cicles formatius en les famílies professionals d’electricitat, fabricació mecànica, transport i manteniment de vehicles, tant de grau mitjà com de superior.

De les candidatures rebudes, s’ha dictaminat que el primer premi, corresponent a Grau Mitjà i amb una dotació de 1.500 euros serà per l’alumne Ruben Mena Arrabal i el segon premi valorat en 1000 euros per a l’estudiant Adrián Vilchez Maldonado, tots dos alumnes de l’institut Escola Industrial de Sabadell. Un tercer premi consistent en una assignació de 500 euros a l’alumne Pol Fuertes Jou de l’institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui.

Així mateix, s’atorgarà el primer premi corresponent a Grau Superior, amb una assignació de 2.000 euros, a l’alumne Albert Torres Espin de l’institut Escola Industrial de Sabadell i el segon premi consistent en una assignació de 1.000 euros a l’estudiant Elisabeth Carrasco Santos de l’institut La Ferreria de Montcada i Reixac.

L’1 de desembre, l’acte de lliurament de premis

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dijous 1 de desembre a les 19.00 h a l’Auditori del Centre Metal·lúrgic. A tots els alumnes premiats se’ls lliurarà, a més a més de la dotació econòmica, un diploma acreditatiu per la seva participació en el Premi David 2022, i també l’assistència gratuïta a dos cursos que es realitzin a ESEC Centre Formació durant el curs lectiu 2023.

D’altra banda, en aquesta edició l’esdeveniment comptarà amb Núria Salán, doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’actual presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la filial tècnica de l’Institut d’Estudis Catalans. Salán va estudiar Ciències Químiques a la Universitat de Barcelona (UB), especialitzant-se en metal·lúrgia. A més a més de la seva tasca docent i d’investigació, la Núria ha publicat i col·laborat en diversos llibres tècnics.

Publicitat
Comentaris
To Top