Publicitat
Vallès

Les restriccions per sequera entraran en vigor a finals de setmana

Les restriccions per sequera a l’àmbit Ter-Llobregat, que abasteix l’àrea de Sabadell i el Vallès Occidental, entre d’altres comarques, entraran en vigor a finals de setmana, quan es publiqui la resolució corresponent al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). Les mesures també afectaran a l’àmbit Darnius-Boadella.

El Govern ha reunit la Comissió Interdepartamental de Sequera aquest dimarts al matí amb el president Pere Aragonès al capdavant, on s’ha informat que aquests dos àmbits entraran en alerta per sequera al llarg de la setmana.

D’aquesta forma, es passarà de 9 a 13 unitats en aquest escenari (el Ter-Llobregat n’aplega tres), amb un total de 514 municipis en alerta per sequera pertanyents a 27 comarques. Són 6,7 milions d’habitants. Les restriccions són d’ús agrícola, industrial i recreatiu, però no hi ha afectació a l’aigua de boca.

Alerta per sequera a l’àrea de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top