Publicitat
Vallès

Gairebé una vintena d’incidències per les fortes ventades a la regió de Sabadell

Protecció Civil ha activat aquest dimarts la fase d’alerta del Pla Especial d’Emergències Ventcat davant l’episodi amb fortes ratxes de vent aquest dimarts a Sabadell i altres parts del territori català. En alguns punts, el vent ha bufat amb cops de més de 72 km/h.

Els Bombers han realitzat 18 serveis a la regió de la Metropolitana Nord per les ventades entre les 20 hores de dilluns i les 13 de dimarts, segons ha informat Protecció Civil. La majoria d’incidències han estat per retirar arbres o branques caigudes, elements inestables de façanes i també per revisar pals i cablejat elèctric.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut més d’un centenar de trucades per vent fins a les 10 hores. Protecció Civil manté activada l’alerta del pla Ventcat i recorda que cal extremar especialment les precaucions en la conducció i també en totes les activitats a l’aire lliure, evitant sobretot les zones boscoses on podrien caure branques o arbres.

Publicitat
Comentaris
To Top