Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

L’urbanisme i les infraestructures de Sabadell, protagonistes en les últimes hores. L’actualitat arriba farcida d’informacions rellevants a la ciutat, que es troba a les portes de l’arrencada de la campanya nadalenca.

Com serà el passeig sorgit del soterrament dels FGC entre Can Feu i Gràcia? La Plataforma Soterrament FGC Ara ha presentat aquest dimarts al Centre Cívic de Gràcia la proposta guanyadora del concurs d’urbanització de l’espai.

Com serà el passeig sorgit del soterrament dels FGC entre Can Feu i Gràcia?

Esquerra Republicana Sabadell celebra que ha aconseguit incloure la cessió de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat en un principi d’acord polític amb entre el seu grup parlamentari al Congrés i el del PSOE pels pressupostos de l’Estat.

ERC inclou la cessió de la caserna en un principi d’acord amb el PSOE pels pressupostos de l’Estat

CaixaBank celebra enguany el centenari de la seva presència a Sabadell. La primera oficina de l’entitat financera a la ciutat es va inaugurar el 26 de maig de 1922 i estava ubicada a la plaça del Doctor Robert.

CaixaBank, de celebració: 100 anys de presència a Sabadell

Les restriccions per sequera a l’àmbit Ter-Llobregat, que abasteix l’àrea de Sabadell i el Vallès Occidental, entre d’altres comarques, entraran en vigor a finals de setmana, quan es publiqui la resolució corresponent al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

Les restriccions per sequera entraran en vigor a finals de setmana

La sabadellenca Queralt Castellet és la protagonista d’un documental que repassa la seva trajectòria professional com a snowboarder i, sobretot, reivindica el seu èxit més rellevant: la medalla de plata que va aconseguir als Jocs Olímpics d’hivern de Pequín 2022.

Queralt Castellet, protagonista d’un documental

Comentaris
To Top