Publicitat
Ciutat

Rufián (ERC) dona per feta la cessió de la caserna de la Guàrdia Civil a Sabadell

caserna guardia civil sabadell

El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha donat per fet aquest dijous la recuperació de la Caserna de la Guàrdia Civil a Sabadell com a part de l’acord dels Pressupostos Generals de l’Estat negociats amb el PSOE.

En declaracions al programa Els matins de TV3, Rufián ha confirmat que s’ha inclòs la transferència de quatre casernes, “entre elles Sabadell, potser la més emblemàtica”, ha apuntat. El diputat ha emfatitzat que es tracta d’una reivindicació històrica.

Des que el cos armat va abandonar les instal·lacions de la Gran Via el 1998, la caserna i els seus habitatges estan buits, enmig d’un llarg litigi judicial sobre la seva possessió, disputada entre el Ministeri de l’Interior i l’Ajuntament de Sabadell.

El portaveu i alcaldable d’ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, va instar aquesta setmana el Govern de Sabadell a “posar-se les piles perquè aquest acord arribi a bon port. Nosaltres hem fet el que havíem de fer, ara ho han de fer ells i, si no, ja ho farem quan comencem a governar el maig del 2023”.

Entre els acords en els comptes de l’Estat, també s’inclouria una partida de 20 milions d’euros destinats a la salut bucodental, que suposaria “dentista gratis per a tothom”, segons ha assenyalat el mateix Rufián.

ERC negocia amb el PSOE el futur de la caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top