Vallès

Desarticulat un grup criminal que tenia plantacions de marihuana a Sentmenat

Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana

Els Mossos han detingut quatre homes, d’entre 23 i 59 anys, acusats d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Els fets es remunten al juliol, quan la policia va iniciar una investigació després de conèixer l’existència d’una plantació de marihuana en una nau de l’Anoia. Els agents van esbrinar que els responsables tenien plantacions a altres poblacions.

Per això, aquest dimarts es va dur a terme un dispositiu policial amb tres entrades i escorcolls simultanis a Piera, Masquefa, a l’Anoia, i Sentmenat, al Vallès Occidental. En total, es ven detenir quatre persones i es van intervenir 1.013 plantes de marihuana, cabdells i estris de cultiu.

En una de les entrades, la policia també va localitzar un garatge que els detinguts utilitzaven de taller mecànic per tal de preparar els vehicles amb amagatalls de doble fons, i així poder transportar la marihuana. Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Comentaris
To Top