Ciutat

Endesa renova part de la xarxa elèctrica del barri de Can Puiggener

Endesa està reformant part de les infraestructures elèctriques de mitjana i baixa tensió del barri de Can Puiggener de Sabadell, per reforçar la qualitat del subministrament a més de 500 clients. Aquesta actuació, amb una inversió de 225.000 euros, suposa un avanç en la digitalització i reforça de les infraestructures del municipi.

Els treballs han consistit en l’enderroc d’un centre de transformació ubicat a la plaça de la Granada. El desballestament permet la reordenació de la xarxa elèctrica aèria de baixa tensió existent. Així, s’eliminen 350 metres de cablejat aeri i es soterra un quilòmetre de línia. Es creen 360 metres de nova xarxa per d’adequar les escomeses actuals i incrementar la continuïtat del subministrament elèctric. Les obres s’estan duent a terme als carrers de Llum de la Selva, Baixada de Can Puiggener, Gibraltar, Florit i Sagunt.

Aquesta reforma va començar a l’abril i finalitzarà aquest mateix mes i forma part del pla en la digitalització de les infraestructures a Sabadell i és un pas més per dotar la xarxa del dels darrers avenços tecnològics.

Comentaris
To Top