Publicitat
ESPORTS

El filial del CE Sabadell no aixeca cap i torna a perdre a Olímpia

Dos jugadors del filial del CE Sabadell durant l’enfrontament davant del Martinenc. / Lluís Franco

El filial del CE Sabadell ha caigut en la visita del Martinenc al Municipal d’Olímpia (1-3). Amb aquest resultat, els de Jordi López acumulen 5 jornades consecutives sense vèncer sent aquesta la tercera derrota seguida.

Igual que en les cinc jornades anteriors, el filial arlequinat ha començat per sota al marcador havent de remar des de l’inici amb un resultat desfavorable. Al cap de 5 minuts de joc, molt d’hora, ha arribat el primer gol del Martinenc. Fidel al seu joc tot i la mala dinàmica, el Centre d’Esports ha plantejat el partit des del control de la possessió tot i que li ha costat trobar escletxes en la defensa rival, molt ben posicionada en tot moment.

Passat el minut 20, ha posat el segon al marcador el Martinenc deixant el partit molt de cara pels visitants en el primer quart de l’enfrontament. Únicament José Enrique ha posat en problemes a la defensa i porteria martinenca en una primera meitat molt gris dels arlequinats.

Buscant retallar distàncies i tornar a entrar al partit, Jordi López ha efectuat 3 canvis. Ivan Sánchez, Miquel Ustrell i Raúl Ferrer han entrat al terreny de joc intentant esperonar als seus companys en cerca de la remuntada. Ha liquidat per la vida ràpida les esperances arlequinades el Martinenc. Quan només es portaven 3 minuts de joc de la segona meitat, el conjunt visitant ha posat el tercer al marcador deixant gairebé sentenciat l’enfrontament.

A causa del cansament i l’esforç defensiu en la pressió sumats al còmode resultat, s’han començat a trobar més espais en la defensa visitant. Primer ha estat Belmonte amb un xut des de la frontal i, posteriorment, Vladys ha posat en problemes la defensa rival però sense encert.

Sí que ha trobat el camí del gol el filial arlequinat després d’una jugada ràpida d’Ivan Sánchez per banda esquerra que Vladys ha rematat a boca de canó per retallar distàncies. Aprofitant l’efervescència del gol, els arlequinats han anat amb tot a pel segon gol que els donés opcions reals de puntuar. Iván Sánchez amb un xut desviat des de l’interior de l’àrea ha estat el que més a prop ha estat d’aconseguir el segon gol que hagués donat emoció al tram final.

S’ha sabut defensar bé de l’última embranzida sabadellenca el Martinenc certificant el triomf. Els de Jordi López queden en una situació delicada i s’allunyen de la zona alta de la classificació després de sumar la tercera derrota consecutiva. La propera setmana, davant del líder Atlètic Lleida tindran una nova oportunitat de revertir la dinàmica.

Publicitat
Comentaris
To Top