ESPORTS

Bon triomf del Club Natació Sabadell a la Superlliga2 de vòlei (3-1)

Un moment del partit entre el Club Natació i el CV Zaragoza / CEDIDA

Amb autoritat. El Club Natació Sabadell ha sumat una treballada i valuosa victòria davant el CV Zaragoza (3-1) a la Superlliga2 de voleibol. L’equip de Roberto Pozzato ha encarrilat el partit en el primer set, sense fer concessions al rival: un 25-15 inapel·lable. Oferint un bon nivell de joc i sense errades, també s’ha imposat en el segon set de manera clara (25-18).

En el tercer ha arribat la reacció del quadre aragonès, que ha sabut explotar algunes imprecisions dels locals per escurçar diferències (23-25) i generar dubtes. De fet, en el quart set s’ha mantingut la mateixa línia fins al 15-20. Semblava que el partit estava abocat al tie-break, però els nedadors han recuperat la seva millor versió i han sentenciat amb un 25-22 que donava el triomf i significa un nou pas cap a l’objectiu de la permanència.

Reacció sense premi

Aquesta vegada, el femení de Primera Nacional no ha pogut repetir el resultat del masculí, com ha estat la tònica aquesta temporada. Era complicat perquè al davant tenia un dels equips més forts de la categoria, el CV L’Hospitalet, segon classificat. Les visitants han dominat els dos primers sets (19-25, 17-25).

El duel semblava gairebé sentenciat, però llavors les jugadores de Xavi Perales han tret l’orgull i també el seu millor joc per protagonitzar una gran reacció. Amb molt d’esforç i una gran concentració, el Club Natació ha aconseguit igualar el marcador després d’un doble 26-24. Tot s’havia de decidir en el tie-break. Les nedadores potser han acusat el gran desgast físic mentre L’Hospitalet ha imposat el seu ofici per guanyar (11-15). Una remuntada sense premi encara que almenys s’ha pogut sumar un punt més a la classificació.

Comentaris
To Top