Ciutat

En Comú Podem proposta un pla de Salut Mental per a les escoles

en comu podem
Acte d'En Comú Podem al Centre Cívic de La Creu Alta / Cedida

Sabadell en Comú Podem ha organitzat aquest dissabte un acte per debatre sobre l’estat de la sanitat pública a la ciutat. El Centre Cívic de La Creu Alta ha acollit l’esdeveniment, on s’ha parlat sobretot de la salut mental dels joves i també s’ha exigit a l’administració el compliment de compromisos en l’àmbit sanitari amb Sabadell i el Vallès Occidental.

Pel que fa a salut mental, el candidat a alcaldable Joan Mena ha proposat elaborar un Pla de Salut Mental coordinat entre el Govern de la Generalitat i les regidories d’Educació i Salut. Segons Mena, l’objectiu d’aquest ha de ser el de “donar eines i atendre el benestar emocional de l’alumnat”.

A l’acte s’ha mostrat suport al personal sanitari de la ciutat. Els comuns han expressat la seva voluntat per defensar el servei de pediatria i els drets dels treballadors del sector. Una de les mesures que plantegen és dedicar el 25% del pressupost de sanitat a l’atenció primària, proposta que presentaran al Parlament durant la negociació dels pressupostos.

Comentaris
To Top