Ciutat

La Festa de les Capacitats omple el passeig Manresa

festa de les capacitats
Els visitants han pogut conèixer diferents entitats del sector a Sabadell / Victor Castillo

El passeig Manresa ha acollit aquest diumenge la Festa de les Capacitats. Emmarcada dins la campanya ‘Som Capaços‘, l’esdeveniment ha permès a les diferents entitats de l’àmbit de la discapacitat de Sabadell mostrar els seus projectes a la ciutadania. L’espai ha comptat amb 4 grans carpes on, entitats com Som Suport Fundació, Andi o CIPO, entre altres, han pogut oferir informació, presentar activitats i tallers així com vendre alguns productes. La cita també ha disposat d’un espai de jocs i un photocall.

festa de les capacitats

El photocall ha estat un dels punts més visitats / Victor Castillo

“Per totes les entitats és el nostre dia gran. És important perquè en l’àmbit de la discapacitat encara queda molt per fer i visibilitzar”, ha explicat Elisabet Ríos, de l’oficina d’Atenció a la Discapacitat. Membres de les entitats també s’han mostrat molt satisfets pel resultat. Des de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, la seva responsable, Marta Vilardé ho ha valorat així: “La festa ens ha permès tenir visibilitat tant del projecte com dels nostres alumnes, n’estan molt contents”. Una altra opinió ha estat la d’Isabel, de l’entitat Grandalla: “És un bon mètode perquè totes les entitats anem creant xarxes i ens anem coneixent”.

festa de les capacitats

Els més petits han gaudit dels jocs i tallers / Victor Castillo

L’esdeveniment no ha restat indiferent pels ciutadans que passejaven pel Passeig, durant tota la jornada han estat molts els sabadellencs s’han atansat a la festa. Sobretot infants, que han gaudit d’allò més dels diferents tallers i activitats.

Comentaris
To Top