Oci i cultura

Premi Civisme per ‘Fugir’, de Fèlix Colomer

Colomer recull el premi del conseller de Drets Socials Carles

El documental traça la fugida de sis germans ucraïnesos quan emprenen el camí cap a Catalunya

Colomer i Tian Riba (El Terrat) recullen el premi del conseller de Drets Socials Carles Campuzano

El sabadellenc Fèlix Colomer ha recollit dilluns a la tarda un accèssit dels Premis Civisme als Mitjans de Comunicació pel documental Fugir, una producció de TV3 amb El Terrat, emesa al programa Sense Ficció l’abril passat. El guardó està atorgat pel Departament de Drets Socials i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat.

El documental traça la fugida de sis germans ucraïnesos quan emprenen el camí cap a Catalunya fugint de la guerra. Colomer va destacar en el seu discurs que “va ser molt intens muntar en només un mes i mig una peça d’una història tan forta” i, especialment, va agrair la col·laboració de les famílies i els nens

Alhora, el sabadellenc ha aproftat la presència institucional a l’acte per denunciar “la falta de transpariència” i les complicacions amb què està topant per entrar a gravar en centres de menors i presons.

Comentaris
To Top