Publicitat
Diners

Qualla capta nous clients fruit de la seva participació en la fira Simo Educació

La start-up sabadellenca Qualla va tenir presència la setmana passada a la fira Simo Educació, un dels salons més rellevants del sector educatiu al país. Arran de la seva participació en l’esdeveniment, que es va celebrar del 22 al 24 de novembre a Madrid, la companyia ha establert converses formals amb potencials nous clients d’arreu de l’Estat. De fet, el fundador i conseller delegat de Qualla, Carles Porta, explica que a mitjans de desembre esperen començar a tancar els primers acords. 

Qualla

L’empresa sabadellenca Qualla va tenir un estand a la fira Simo Educació, un saló referent a l’Estat en el sector educatiu / CEDIDA

Actualment, l’aplicació de l’empresa, Qualla Kids, que permet posar ordre durant la recollida dels infants a centres educatius, activitats extraescolars i hotels, s’ha implantat a Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears. L’objectiu de la companyia és expandir-se ben aviat a la resta de l’Estat, començant amb Extremadura, Andalusia, la Comunitat de Madrid, Astúries i Galícia.  

Així mateix, gràcies a la fira Simo Educació, Qualla també ha fet contactes amb empreses del sector, amb les quals explorarà possibles acords de col·laboració.

En definitiva, doncs, el pas pel saló ha sigut una experiència profitosa per a la start-up. “Hem tornat molt contents, ja que la fira ha complert les nostres expectatives”, diu Carles Porta, qui també valora de forma positiva que Qualla Kids fos un dels productes seleccionats a la plataforma Innova de l’esmentada fira. “Que ens reconeguin com a empresa innovadora és un orgull. El reconeixement ens ha donat visibilitat i això ens ha anat bé”, ha afegit. 

Objectius per al 2023

D’altra banda, de cara a l’any 2023, Qualla espera consolidar-se definitivament al mercat: “Esperem que l’any vinent Qualla Kids tingui un encaix bastant automatitzat, és a dir, que els centres educatius descarreguin la plataforma directament sense la nostra intermediació”, indica Porta. 

Carles Porta (Qualla): “Hem creat un producte innovador, ens cal temps per donar-lo a conèixer”

Publicitat
Comentaris
To Top