Vallès

Ignasi Giménez es presentarà a les eleccions municipals

Ignasi Giménez, a l'entrevista concedida al D.S.

“Alguns especulen que el senyor alcalde potser no es tornarà a presentar a les eleccions. Aquest acte també és per desmentir això: em presentaré a les futures eleccions”. Així de contundent es va mostrar el passat cap de setmana l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, que confirmava així que optarà a la reelecció en els comicis previstos el proper mes de maig com a alcaldable de Som de Castellar – PSC.

Giménez és alcalde de Castellar del Vallès des de l’any 2007, quan es va presentar com a alcaldable del PSC, i podria acumular cinc mandats consecutius en cas de ser novament escollit. “He demostrar que, si hi vaig, hi vaig. Em sento amb força, energia, il·lusió i ganes”, va expressar amb vehemència.

Des del 2015, a més, és president del Consell Comarcal del Vallès Occidental. “No ambiciono anar a la Generalitat ni a cap lloc que no sigui aquí al poble”, va concloure en el seu discurs.

Comentaris
To Top