Publicitat
Ciutat

Alba Torras, nova secretària nacional de Feminismes del Jovent Republicà

La sabadellenca Alba Torras ha estat escollida com a nova secretària nacional de Feminismes del Jovent Republicà, les Joventuts d’Esquerra Republicana. Torras ha assumit el càrrec en el marc del 30è congrés nacional del Jovent, que va celebrar-se el passat cap de setmana a Lleida i que va reunir 300 joves.

Torras, veïna del barri de Gràcia, està acabant el grau en Dret a la UAB. És consellera nacional del Jovent Republicà des del 2020, a més d’haver estat portaveu i també ha ocupat diverses secretaries (Comunicació i Imatge, Organització, Finances, i Finances i Formacions).

Per la seva part, el també sabadellenc Ferran Ruz finalitzarà l’etapa com a secretari d’Ecologisme.

Publicitat
Comentaris
To Top