Ciutat

La Caseta del Llaminer: què s’hi amaga? Quan obrirà les portes?

La Caseta del Llaminer s’obrirà després de les actuacions del Calendari d’Advent i de l’última sessió del musical ‘Somriu al Nadal’

De l’1 al 24, el 27 i el 31 de desembre a les 18:45 h. Del 28 al 30 de desembre i de l’1 al 4 de gener a les 20:15 h.

És impossible passar pel Racó del Campanar i no parar-se a observar la misteriosa caseta de caramel que ha aparegut enganxada a un dels laterals de l’Ajuntament. L’ensucrat domicili és, ni més ni menys, que la Caseta del Llaminer. Al protagonista del Nadal se li gira feina aquestes festes, i ha decidit instal·lar-se just al costat de la seva gran obra: el Calendari d’Advent.

La Caseta del Llaminer obrirà les portes per primera vegada aquest dijous, 1 de desembre, després que el Llaminer inauguri el Calendari d’Advent i presenti la primera finestreta, la del Soldadet Trencanous. Cada dia, després d’obrir la casella del calendari, el Llaminer ens convidarà a entrar a la seva llar: serà el photocall on tots els sabadellencs que ho vulguin podran fer-se la seva foto de record amb els personatges del Nadal. També s’hi podrà entrar després de l’últim espectacle diari del show Somriu al Nadal, a partir del 27 de desembre, per conèixer tots els amics del Llaminer.

Consulta el programa de Nadal del 2022 a Sabadell

Comentaris
To Top