Ciutat

El Cupó Diari de l’ONCE reparteix 350.000 euros a Sabadell

L’ONCE ha repartit 350.000 euros a Sabadell en el sorteig del Cupó Diari d’aquest dimarts, 29 de novembre. Silvia González Calvo, agent venedora dels jocs responsables de l’organització, és qui ha portat la sort a la ciutat des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Espronceda núm. 4. Així, González va vendre 10 cupons premiats amb 35.000 euros cadascun.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen a 19.000 punts de venda d’arreu de l’estat, 2.400 dels quals, es troben a Catalunya. Aquest és només un breu episodi de la carrera del municipi en el món de l’atzar: fa uns mesos la ciutat va repartir 2,4 milions d’euros en la Bonoloto.

El passat mes d’octubre, Pedro Lorente, agent venedor de l’ONCE al quiosc ubicat a la Rambla, 198, va vendre també un dels premis del Cupó Diari. En aquell cas, el cupó en qüestió va premiar a un únic comprador amb 35.000 euros.

El Cupó Diari de l’ONCE reparteix un premi a Sabadell

Comentaris
To Top