Ciutat

VÍDEO | Així es va viure l’encesa de llums de Nadal al Passeig

El passat dissabte 26 de novembre es va celebrar la tradicional encesa de llums de Nadal, que va tenir en el renovat Passeig un dels espais emblemàtics de la jornada. L’Ajuntament de Sabadell ha publicat aquesta setmana un espectacular time-lapse, un vídeo accelerat que mostra les 48 hores prèvies a la cita, amb el punt culminant de l’arrencada de la campanya.

El document audiovisual mostra l’obra culminada, just després que el mateix dijous s’inaugurés oficialment el Passeig. Posteriorment, els tècnics van enllestir tots els detalls perquè la zona mostrés la seva millor cara. Centenars de persones no es van voler perdre el moment i es van aplegar a l’indret per viure la màgia del Nadal arribant a Sabadell.

La màgia del Nadal arriba a Sabadell

Comentaris
To Top