Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Aquest dimecres es posa punt final a un mes de novembre en què el fred ha arribat a Sabadell. L’Operació Fred a la ciutat es va presentar dimarts amb alguns canvis en els protocols.

Canvi de protocol per activar l’Operació Fred a Sabadell aquest 2022: l’allotjament nocturn per a persones sense llar s’obrirà quan les temperatures baixin dels 2ºC. Fins ara, el protocol es posava en marxa quan els termòmetres queien dels 0ºC.

L’Operació Fred a Sabadell s’activa abans: l’allotjament nocturn obrirà per sota dels 2ºC

Les escasses precipitacions d’aquest dilluns, inferiors al litre per metre quadrat, segons dades de l’estació automàtica Sabadell – Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, no serviran ni per maquillar un novembre molt sec.

Temperatures hivernals sense pluges abundats, en un novembre molt sec

El passeig de la Plaça Major ja torna a estar obert als vianants després de les obres que s’hi han fet en els últims onze mesos. Els treballs van començar el 18 de gener i la inauguració de la reforma es va fer dijous passat, 24 de novembre. Aquest vídeo mostra com ha evolucionat l’espai en aquests mesos.

VÍDEO | Així ha canviat el Passeig després d’onze mesos d’obres

El sabadellenc Xavier Giner ha engegat un projecte professional a la Vall d’Aran, de la mà de dos socis catalans, Dani Poy i Quim Tomàs. Es tracta de Husta Skis, una empresa que preveu dissenyar, produir i comercialitzar esquís de fusta fets a mida i amb un disseny personalitzable.

Un sabadellenc funda una marca d’esquís de fusta personalitzables

Nadal a Sabadell ja té banda sonora! Les divertides i emotives cançons de l’espectacle musical Somriu al Nadal ja poden escoltar-se a través de les plataformes. En fet un recull de les onze cançons principals en aquest article.

Així sonen les cançons de l’espectacle ‘Somriu al Nadal’ de Sabadell!

Comentaris
To Top