Publicitat
EDITORIAL

40 anys de moments compartits

La Faràndula va acollir ahir la celebració de l’aniversari de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, un acte que va tenir de tot: actuacions musicals d’alt nivell i un ampli reconeixement a les personalitats vinculades a l’entitat. Han passat molts anys des de la primera estrena, el 7 d’octubre de l’any 1982, quan Madama Butterfly va esdevenir el primer acte d’un llarg camí d’èxits. Des d’aquí volem reconèixer la feina de totes les persones que ho han fet possible i, en especial, de Mirna Lacambra, pel seu lideratge fonamental en la projecció de l’òpera sabadellenca.

En aquests quaranta anys operístics, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell ha aconseguit fer-se un lloc en un panorama que abans havia estat dominat pel Liceu. Quatre dècades es diuen ràpid, però és tota una fita. Algunes dades: 993 funcions, 2.979 hores d’òpera a 26 ciutats i 64 títols en escena. Per no parlar de l’Escola d’Òpera de Sabadell, que ha servit per mantenir i ampliar el talent operístic.

Gràcies, de veritat, per tots aquests anys i que en siguin molts més. Esperem que, amb la mateixa salut de ferro, l’òpera sabadellenca pugui continuar dient ben alt i ben clar que és una referència a Catalunya, a Espanya i a Europa.

Publicitat
Comentaris
To Top