Publicitat
Vallès

El Ple de Sant Quirze dona l’últim adeu al regidor David Sánchez Mancebo

Un ple emocionat va reconèixer aquesta setmana la dedicació del regidor David Sánchez Mancebo, que va morir dilluns 28 de novembre. Els regidors del Ple municipal de Sant Quirze del Vallès van voler retre homenatge al portaveu del grup municipal de Ciutadans, en una sessió extraordinària del plenari a la qual van assistir representants de tots els grups municipals.

L’acte, obert a la ciutadania, va comptar amb l’assistència dels companys dels representants locals que han compartit prop de 20 anys de dedicació al poble.

El regidor de Ciutadans va començar la seva vinculació amb el municipi l’any 2003. Era regidor d’aquesta formació des de l’any 2015. Anteriorment, des de 2003 i fins el 2014, havia estat regidor del PP. Com a tal, va formar part del govern municipal durant el mandat de 2011, juntament amb CiU i PSC, exercint com a regidor d’Esports i Ocupació.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va llegir una declaració institucional en nom de tota la Corporació i molts dels regidors i regidores van expressar i agrair a Sánchez la seva dedicació al poble

Publicitat
Comentaris
To Top