Publicitat
Vallès

Operatiu especial de Trànsit pel pont de la Puríssima

Trànsit AP-7

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha demanat “màxima prudència” als conductors que facin desplaçaments per carretera durant el pont de la Puríssima. “No es pot abaixar mai la guàrdia, màxima prudència, especialment en els desplaçaments entre setmana, no els grans moviments de sortida i entrada”, ha afirmat en declaracions a la premsa en la presentació de l’operatiu especial per aquesta setmana de festius de la Constitució i la Immaculada.

Segons ha destacat, es preveuen dos blocs de mobilitat amb fins a 470.000 desplaçaments a tot el territori. Per fer-hi front, el SCT i els Mossos d’Esquadra activaran un dispositiu especial de circulació que es prolongarà entre el divendres 2 de desembre i el diumenge 11 de desembre.

Així, Trànsit habilitarà carrils addicionals i limitarà la circulació de vehicles pesants durant el pont. Els Mossos desplegaran per tot el territori 3.198 agents i faran 2.618 controls, en un dispositiu que es dividirà en dues fases.

Publicitat
Comentaris
To Top