Publicitat
Ciutat

El Club Petanca Arrahona Merinals organitza el primer open de petanca a Sabadell

open petanca
El torneig ha omplert el camp del Club Arrahona / Victor Castillo

El camp del Club Petanca Arrahona Merinals ha acollit aquest dissabte el primer open de petanca a Sabadell. A la cita hi han participat 16 equips i 48 jugadors de la Divisió d’Honor i Primera. “La idea és promoure la petanca a la ciutat, ja que està una mica de capa a caiguda. Per això hem portat jugadors de nivell, és un luxe”, ha explicat el seu president Sergio Ortega.

El format del torneig ha consistit en una primera ronda de 4 ‘grups suïssos’. Després dos equips han passat a la categoria Or i dos a la de Plata, més endavant s’han fet partides directes per avançar a semifinals i a la final. Com a premi al torneig s’han ofert lots de Nadal.

Des del club s’ha expressat que l’objectiu és que l’open pugui tenir continuïtat en altres edicions i ampliar-se amb la participació d’altres equips, tant de la ciutat com de fora. Actualment, l’entitat compta amb un centenar de socis, “som un club ben viu i amb activitat, l’únic que demanem és que a la ciutat se’ns doni el suport que mereixem”, expressa Ortega.

Publicitat
Comentaris
To Top