ESPORTS

Agònica victòria de l’OAR Gràcia davant el Sant Esteve Palautordera (33-31)

Una de les accions d'atac del conjunt verd-i-blanc / Lluís Franco

Els espectadors que han acudit al pavelló del carrer Boccaccio han gaudit d’un partit vibrant que no s’ha decidit fins a última hora. El Gràcia ha cantat i celebrat la victòria, setena consecutiva, però abans li ha tocat patir perquè el Sant Esteve Palautordera, com havia fet en els últims minuts de la primera part, ha capgirat el marcador i ha deixat els graciencs en una situació compromesa.

Ll. Franco

El conjunt de Pere Ayats ha dut la iniciativa des del 3-0 inicial, diferència que ha engrandit als 5 gols quan s’havien superat els 15 minuts de joc (12-7). De cop i volta els encerts han desaparegut, tot i les ocasions que ha creat, i només n’ha pogut afegir dos en el seu compte en aquest llarg camí cap al descans. Bona part de culpa pels mèrits del porter Pere Gesa que ha tancat la porteria amb pany i forrellat i ha estat peça clau en la remuntada del Sant Esteve, que amb el rotund parcial 2-9 ha establert el 14-16 de la mitja part. Els verd-i-blancs, a més de perdre el domini, s’han quedat amb un de menys per afrontar gairebé els dos primers minuts del segon temps per l’exclusió d’Ugo Aitsahalia quan faltaven 12 segons per anar al vestidor.

Final d’infart

En la primera possessió de la represa, amb una vaselina espectacular, Arnau Xerta ha burxat en la ferida (14-17), però el Gràcia, en poc més de 5 minuts l’ha tancada (parcial 6-1) i ha tornat a agafar les regnes (20-18). Quan quedaven 6 minuts (30-27), l’exclusió del gracienc Oriol Miró ha propiciat que el conjunt visitant recuperés totes les opcions amb el 0-4 que ha posat el partit encara més interessant a dos minuts i mig de l’acabament (30-31).

Ll.Franco

Aleshores ha arribat l’exclusió de Jordi Planas i s’han invertit els papers amb els gols de Guillem Correro i Dani Peiró (32-31) ja dins l’últim minut. El Sant Esteve ha demanat temps mort per preparar l’estratègia a la recerca de l’empat, però ha acabat perdent la pilota i ha regalat la darrera possessió al Gràcia, finalitzada amb sanció dels 7 metres que Bernat Correro ha transformat, amb el temps esgotat, per tancar el partidàs amb el 33-31 definitiu. Continua la ratxa.

Comentaris
To Top